Destination: SAREK
               


                Destination:


                            Sarek

Josefin Zackrisson

flyttade till Storuman augusti 2008, då jag började fjälledarlinjen (läs mer här). Jag är född och uppväxt i Klippan, Skåne. Intresset för friluftsliv har jag fått från min pappa som tagit med mig på vandringar, cykel- och skidsemestrar sen jag var liten.

Jag är utbildad kemiingenjör vid Lunds tekniska högskola och jobbade som laboratorieingenjör på Perstorp ABs Research and Development innan jag flyttade upp hit.

Jag har haft hund nästan hela mitt liv och just nu har jag en weimaranertik som jag tränar och tävlar med inom fågeljakt. Ripjakten till hösten är något jag ser framemot.

Jenny lärde jag känna på ett kennelläger som vi båda var på då vi köpt hundar från samma ställe. Sen jag flyttat till norrland har vi träffats mer och mer och det var naturligt att fråga henne om hon var intresserad av att vara delaktig i detta projekt. Det ska bli kul att få dela med sig av den kunskap jag fått under utbildningen och ha en vän att dra med på fler turer i framtiden.

Susanne lärde jag känna när jag jobbade på Perstorp AB. Hon reser väldigt mycket, men föredrar att resa med buss söderut. Hon har aldrig sett de svenska fjällen och det hade varit kul att få med henne också, men tyvärr så jobbar hon väldigt mycket, därför är det ännu inte klart om hon kan följa med eller ej.